Skip to main content
prijatelji po racunu

"Prijatelji po računu" - Program koji nagrađuje preporuke

  • Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim

Klijent ste Raiffeisen banke i željeli biste svoja pozitivna iskustva preporučiti drugima? Pozovite prijatelje da postanu dio Raiffeisen porodice, iskoristite mogućnosti programa "Prijatelji po računu" i uživajte u pogodnostima zajedno.

Riječ je o programu koji nagrađuje preporuke. Namijenjen je svim postojećim klijentima Raiffeisen banke koji imaju minimalno 16 godina, a koji je žele preporučiti svojim prijateljima i pozvati ih da postanu klijenti Banke online apliciranjem za debitnu karticu i Paket usluga po želji. Prihvatanjem preporuke i klijent banke i njegovi prijatelji ostvaruju novčane pogodnosti.

Pitate se šta trebate uraditi? Potrebno je da putem web stranice Raiffeisen banke pristupite linku za preporuku i popunite osnovne podatke. Slijedite dalje korake, podijelite link za preporuku i nakon što Vaš prijatelj aktivira debitnu karticu u poslovnici Banke, te ugovori Paket usluga po želji, ostvarit ćete pogodnosti.

Detaljnije informacije o programu "Prijatelji po računu", iznosu novčanih pogodnosti koje klijent i njegovi prijatelji mogu ostvariti dostupne su klikom na LINK.