Skip to main content

Nebankarske finansijske institucije

Raiffeisen banka kao siguran i svjetski priznat partner sa zadovoljstvom može ponuditi svojim sadašnjim i budućim poslovnim partnerima raznovrstan spektar proizvoda koji obuhvata od jednostavnih i osnovnih bankarskih rješenja do složenog strukturiranog finansiranja. Pružamo cjelovite bankarske usluge kao i usluge na tržištu kapitala. 

Prednosti

Nastojimo našim klijentima pružiti najbolju uslugu te ih pratiti u svim aspektima njihovog poslovanja! 

Kroz dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga finansijskim institucijama  našu snagu smo izgradili na temelju razumijevanja poslovnih procesa naših klijenata, bliske interakcije i individualnog pristupa!

  • Vrhunska usluga koja prati Vaše poslovanje
  • Individualan pristup 
  • Snažno prisustvo i dugogodišnje iskustvo Raiffeisen BANK u pružanju usluga finansijskim institucijama
  • Redovna i bliska interakcija

Usluge i proizvodi koje nudimo

Značajan segment djelovanja Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini je upravo poslovanje sa finansijskim institucijama. Iz bogate ponude proizvoda i usluga, pažljivo dizajniranih, na način da zadovolje potrebe i najzahtjevnijih klijenata, izdvajamo:

Otvaranjem transakcijskog računa omogućeno vam je obavljanje gotovinskog i bezgotovinskog platnog prometa u konvertibilnim markama  i drugim valutama te korištenje brojnih drugih usluga uz račun. Na raspolaganju su vam i različite usluge zasnovane na suvremenim tehnološkim rješenjima, a sve kako biste svoje financijsko poslovanje obavljali bez vremenskih i prostornih ograničenja, brzo, jednostavno i sigurno.

Nudimo vam sveobuhvatan izbor proizvoda u dijelu finansiranja, od jednostavnog do složenog finansiranja, rješenja za strukturirano finansiranje, koji pružaju više od klasičnog kreditiranja.

U ponudi su namjenska ili nenamjenska oročenja u konvertibilnim markama ili u eurima. 

Usluga Internet bankarstva za pravna lica vam osigurava brz, jednostavan i siguran uvid u vaše poslovanje s Raiffeisen BANK. Putem ove usluge ostvarujete direktan pristup vlastitim računima 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici uz maksimalnu sigurnost i primjenu najsavremenijih zaštitnih tehnologija.

POS (Point of sale) terminali su uređaji na kojima se vrši plaćanje roba i usluga putem platnih kartica. Paralelno s razvojem novih proizvoda u segmentu platnih kartica Raiffeisen BANK instaliranjem POS terminala svojim klijentima omogućava izvršavanje bezgotovinskih transakcija sa svojim kupcima.

Kupoprodaja deviza po tržišnim cijenama

Ugovaranje intrumenata dokumentarnog poslovanja omogućuje vam efikasnije planiranje novčanog toka i pruža dodatnu sigurnost u naplati i plaćanju izvršenih poslova

Brokerske, skrbničke, usluge banke depozitara, uređenje emisije vrijednosnih papira.

Ko su korisnici naših usluga?

Naš cilj je svakodnevnim poslovanjem uspostavljati što kvalitetnije odnose i saradnju sa sadašnjim i budućem klijentima, finansijskim institucijama u Bosni i Hercegovini, kao što su:

  • Mikrokreditne organizacije
  • Osiguravajuće kuće
  • Leasing kuće
  • Investicijski fondovi i društva za upravljanje investicijskim fondovima
  • druge nebankarske finansijske institucije
kontakt

Kontaktirajte nas

Amela Torlaković
E-mail: amela.torlakovic@raiffeisengroup.ba
Tel: +387 33 287 734

Edina Hujić
E-mail: edina.hujic@raiffeisengroup.ba
Tel: +387 33 287 487

Dragomir Grgić
E-mail: dragomir.grgic@raiffeisengroup.ba
Tel: +387 33 287 126

Banke

Dugogodišnji rad i iskustvo na domaćem i međunarodnom finansijskom tržištu, rezultirao je razgranatom mrežom od skoro 450  korespondentnih odnosa sa bankama u Bosni i Hercegovini i širom svijeta. Naš cilj je klijentima pružiti najbolju uslugu prilikom obavljanja njihovih svakodnevnih poslova.

Usluge koje pružamo

Otvaranje loro računa
Zaključivanje ugovora za MT101
Direktne konfirmacije garancija i akreditiva
Izdavanje garancija i akreditiva na bazi kontragarancija