Skip to main content

Raiffeisen banka kao poslodavac

Dragi posjetitelji, 

Hvala što ste posjetili našu stranicu, poklonili nam vaše vrijeme. U videu u nastavku imate priliku zaviriti iza kulisa i upoznati nas malo bolje. Naša priča ne završava sa ovim videom, jer imamo još puno toga za podijeliti. Ponosni na naše kolegice i kolege,  pozivamo vas da istražujete dalje, saznate šta radimo izvan radnog vremena, šta nas raduje, kako koristimo svoje znanje i umijeće u oblikovanju budućnosti naše banke i vašeg finansijskog iskustva. Želimo da osjetite snagu naše saradnje, proakitvan pristup, svjesnost naše odgovornosti za vlastite postupke i odluke,  prepoznate našu posvećenost učenju i razvoju. Ove vrijednosti ne vode nas samo uspjehu, već su ključne u pružanju vrhunske usluge našim klijentima.   

Saradnja - Kultura zajedništva

U našem timu, neuspjeh ne postoji - postoje samo prilike za učenje. Mi smo više od radnog kolektiva. Mi smo zajednica koja se temelji na međusobnom povjerenju i podršci. Naša saradnja nije samo riječ, to je svakodnevna praksa. Našim zaposlenicima smo omogućili Teambuilding druženja, a timski duh jačamo i kroz aktivno prisustvo u različitim sportskim aktivnostima poput Bankarskih igara. 

Proaktivnost

"Definitivno uzbudljivo" nije samo fraza koju koristimo, već filozofija koja pokreće naš rad. Umjesto da se bojimo promjena, mi ih dočekujemo otvorenih ruku. Prilagođavamo naše usluge potrebama klijenata a u našoj banci osam agilnih, visokokvalifikovanih i stručnih timova svakodnevno radi na inovacijama i unaprjeđenjima naših proizvoda.

Odgovornost

Odgovornost ide ruku pod ruku sa transparentnošću, a naši zaposlenici redovno imaju pristup informacijama o poslovanju i aktivnostima banke, te aktivno učestvuju u volonterskim aktivnostima kojima doprinose radu različitih
humanitarnih udruženja fokusiranih na djecu i osjetljive segmente društva.

Učenje i razvoj

Naša strast prema učenju nikada ne jenjava. Nudimo više od običnih kurseva - nudimo prilike za inspiraciju i lični razvoj. U prvih 6 mjeseci ove godine naši uposlenici su prisustvovali edukacijama na 95 različitih tema. Zaposlenici mogu da biraju edukacije uz fizičko prisustvo ili putem e-learning platforme te da odaberu različite teme iz njihove sfere poslovanja. 

Rad i slobodno vrijeme

Balansiranje između posla i života nije obična fraza već način života naših uposlenika. Jedna od aktivnosti koje je banka uvela po ovom pitanju je i dan plaćenog odsustva roditeljima prvačića prvog dana školske godine.

 

Ako želite postati član dinamičnog tima, raditi na kontinuiranom unaprijeđenju i postavljanju novih standarda u bankarstvu, onda smo se pronašli. Dozvolite da i mi vas bolje upoznamo !  Prijavite se putem linka na našu recruiter platformu:

Prijavite se za posao OVDJE

Želite postati dio Raiffeisen tima


U slučaju da u Banci nema otvorenih oglasa možete poslati popunjen prijavni obrazac koji će biti uvršten u našu arhivu.

Banka zadržava pravo prema kandidatima koji su poslali svoju aplikaciju, da ih kontaktira samo u slučaju objektivne potrebe za zapošljavanjem kadrova traženog profila. Molimo Vas da odgovorite na svako pitanje jasno i u potpunosti. Pažljivo pročitajte i unesite podatke u tabele.


Popunjen prijavni obrazac možete i odštampati, te poslati poštom na adresu:

  • Zmaja od Bosne bb
  • Odjeljenje za kadrovske poslove
  • 71 000 Sarajevo

Upoznajte naše uposlenike

Male tajne naše snage - Zemina Seferagić
Male tajne naše snage - Rijad Bešlija
Male tajne naše snage - Kerim Sabljica
Male tajne naše snage - Nebojša Arsenović
Male tajne naše snage - Denis Bukva
Male tajne naše snage - Tarik Muhić
Male tajne naše snage - Ivana Perlain Uzunović
Male tajne naše snage - Ammar Mešić
Male tajne naše snage - Jasmin Salihović