Skip to main content
RaiConnect - 1

Premium bankarstvo: Zlatni proizvod Premium bankarstva

Mastercard® Gold debitna kartica

Iskoristite Vaše Premium benefite

Korištenjem ove prestižne kartice ostvarujete različite privilegije i popuste na mnogim prodajnim i uslužnim mjestima (ekskluzivne prodavnice, restorani, hoteli...), kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Učinite novog Raiffeisen prijatelja mogućim

Ne propustite pogodnosti koje smo pripremili za Vas – naše lojalne Premium klijente!

Pozovite prijatelje da postanu Raiffeisen Premium klijenti i ostvarit ćete novčanu pogodnost u iznosu od 60 KM.

Kada Vaš prijatelj postane naš Premium klijent, i on će ostvariti novčanu pogodnost u iznosu od 50 KM.

Besplatno korištenje Lounge salona na aerodromima

Besplatno korištenje Lounge salona na aerodromima u Sarajevu, Beogradu i Beču.

Ostvarite automatski povrat novca

Automatski povrat novca možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Raiffeisen Mastercard Gold karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova.

Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca. Povrat novca se vrši direktno na vaš račun.

Posjetite mtr.mastercardservice.com/bs i pronađite mjesta i trgovce širom svijeta kod kojih možete ostvariti automatski povrat novca uz vašu Raiffeisen Mastercard Gold karticu.

Ovaj zlatni proizvod Premium bankarstva Vam donosi mnogo više od standardnih pogodnosti debitne kartice obzirom da je Mastercard Gold debitna kartica obogaćena posebnim pogodnostima Mastercard brenda i ekskluzivnostima Gold kartice. 

Plaćajte robe i usluge ili izvršite podizanje gotovine do visine raspoloživih sredstava na kartičnom računu.

U trenutku plaćanja karticama u izdanju Raiffeisen banke u inostranstvu u stranoj valuti, transakcija se konvertuje u KM valutu i evidentira na računu klijenta u iznosu koji je informativnog karaktera. Pri tome je prikazan iznos naplaćen/rezervisan po kursu kartične kuće (Visa ili Mastercad) za EUR valutu važećem na datum izvršenja transakcije. Nakon što izvršena transakcija dospije na obračun Banke, moguće je da prikazani iznos ovih transakcija bude naknadno promijenjen, a najduže u roku od 30 dana od stvarnog datuma izvršenja transakcije. To znači da stvarno naplaćeni iznos može biti drugačiji u zavisnosti od prodajnog kursa za devizu Raiffeisen banke koji važi na dan knjiženja, a koji se može razlikovati od kursa na dan izvršenja transakcije. 
* Devizni kurs se koristi prilikom transfera novca sa računa na račun.

Nudimo Vam Premium osjećaj sigurnosti

Uz osiguranje života, te rizika finansijskog gubika uzrokovanog nestankom Mastercard Gold debitne kartice zbog gubitka, krađe ili razbojništva.

Naknada troškova blokiranja i ponovnog izdavanja nestale kartice, naknada troškova ponovnog izdavanja ličnih dokumenata nestalih zajedno sa Mastercard Gold debitnom karticom.

Reciklirane kartice

U skladu sa svojom strategijom održivosti Banka na različite načine doprinosi zdravijoj planeti i zaštiti okoliša.

Naše nove, reciklirane kartice su izrađene od 85% recikliranog PVCa, što znači direktno smanjenje stvaranja novog otpada te očuvanje energije. Odaberite nas za svog partnera, postanite dio priče o održivosti i dajte svoj ekološki doprinos svijetu.

RaiConnect - 1