Skip to main content

Premium bankarstvo: Uđite u svijet brižljivo odabranih pogodnosti!

Mastercard® World Elite kartice

Premium - 1

Putujte bezbrižno

Putno zdravstveno osiguranje

Osiguranje prtljaga u slučaju kašnjenja ili gubitka prtljaga tokom ili nakon putovanja

Pokriće rizika otkaza ugovorenog turističkog putovanja prije početka putovanja ili prekida već započetog putovanja

Premium - 1

Personalizovana Concierge usluga kada god Vam zatreba

Želite li da doživite iskustvo o kome cijeli život maštate ili Vam je potrebna pomoć kod planiranja idealnog odmora?

Mastercard concierge specijalisti će Vam rado pomoći preuzevši zadatke poput kupovine karte za koncert, rezervacije večere, organizovanja prevoza ili pronalaska nekoga ko će pričuvati djecu.

Sve Vam je to dostupno na dohvat ruke uz samo jedan poziv na broj +387 33 755 046 gdje će Vam biti pružena potrebna podrška u zavisnosti od zahtjeva koji imate.

Premium - 1

Ostanite u kontaktu sa najmilijim sa Boingo Wi-Fi uslugom

Bilo da ste u pokretu zbog posla ili odmarate, Raiffeisen i Mastercard Vam omogućavaju da ostanete u kontaktu sa ljudima i stvarima koje su Vam najbitnije. 

Uz Mastercard World Elite karticu, ovu uslugu možete koristiti bez dodatnih troškova i naknada za roaming.

Da biste koristili ovu uslugu potrebno je da kreirate Boingo korisnički račun što možete učiniti klikom ovdje. Sa svojim računom možete koristiti raspoložive mreže koje nudi Boingo i njihovi partneri. 

Opustite se prije leta uz LoungeKey

Mastercard World Elite kartica Vam omogućava pristup na preko 900 aerodromskih biznis salona širom svijeta. 

Da biste koristili usluge jednog od biznis salona na aerodromima, dovoljno je da na ulazu u biznis salon zaposlenicima pokažete Vašu Mastercard World Elite karticu.

Listu raspoloživih biznis salona na aerodromima koje možete koristiti bez naknade ili uz popust, pronaći na web stranici ili LoungKeyApp aplikaciji za Vaš pametni telefon.

RaiConnect - 1

Ostvarite automatski povrat novca

Automatski povrat novca možete ostvariti prilikom plaćanja vašom Raiffeisen World Elite karticom kod odabranih trgovaca i ekskluzivnih svjetskih brendova.

Plaćanje se može obavljati na samoj lokaciji ili online, zavisno od ponude odabranog trgovca. Povrat novca se vrši direktno na vaš račun.

Posjetite mtr.mastercardservice.com/bs i pronađite mjesta i trgovce širom svijeta kod kojih možete ostvariti automatski povrat novca uz vašu Raiffeisen World Elite karticu.

 

Pred Vama se nalaze najnovije Premium kartice u izdanju Raiffeisen banke - Mastercard® World Elite debitna i kreditna kartica.

Ove kartice nude neograničene mogućnosti i pružaju jedinstvene privilegije bilo da ih koristite u svakodnevnim situacijama ili na putovanjima širom svijeta.

Raiffeisen banka je omogućila podnošenje online zahtjeva za debitne kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

 

U trenutku plaćanja karticama u izdanju Raiffeisen banke u inostranstvu u stranoj valuti, transakcija se konvertuje u KM valutu i evidentira na računu klijenta u iznosu koji je informativnog karaktera. Pri tome je prikazan iznos naplaćen/rezervisan po kursu kartične kuće (Visa ili Mastercad) za EUR valutu važećem na datum izvršenja transakcije. Nakon što izvršena transakcija dospije na obračun Banke, moguće je da prikazani iznos ovih transakcija bude naknadno promijenjen, a najduže u roku od 30 dana od stvarnog datuma izvršenja transakcije. To znači da stvarno naplaćeni iznos može biti drugačiji u zavisnosti od prodajnog kursa za devizu Raiffeisen banke koji važi na dan knjiženja, a koji se može razlikovati od kursa na dan izvršenja transakcije. 
* Devizni kurs se koristi prilikom transfera novca sa računa na račun.

Reciklirane kartice

U skladu sa svojom strategijom održivosti Banka na različite načine doprinosi zdravijoj planeti i zaštiti okoliša.

Naše nove, reciklirane kartice su izrađene od 85% recikliranog PVCa, što znači direktno smanjenje stvaranja novog otpada te očuvanje energije. Odaberite nas za svog partnera, postanite dio priče o održivosti i dajte svoj ekološki doprinos svijetu.

RaiConnect - 1