Skip to main content

RAIA Chatbot

RAIA Virtuelnu asistentkinja Vam može dati odgovore o proizvodima i uslugama 

Šta je RAIA Chatbot?

RAIA Chatbot je uposlenica Banke i virtuelna asistentkinja koja služi za poslovanje sa Bankom, nije stvarna osoba. Slično kao da šaljete poruke na mobitelu ili društvenim mrežama, RAIA Virtuelnu asistentkinja Vam može dati odgovore o proizvodima i uslugama Raiffeisen Bank d.d. BiH ali također poznaje odgovore i na određena servisna pitanja. Ukoliko su Vam potrebne informacije o Vašem poslovanju sa Bankom, pitajte našu virtuelnu asistenkinju putem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva aplikacije.

Šta RAIA Chatbot zna? I šta ne zna?

RAIA zna ono što se nalazi na web stranicama i javno dostupnim dokumentima Raiffeisen Bank d.d BiH, a ona kontinuirano uči o novim temama i odgovorima te njena baza znanja postaje veća.

Prikupljanje informacija često oduzima vrijeme a vrijeme je novac, zato pitajte našu virutelnu asistentkinju o Raiffeisen Banci. Istovremeno, ukoliko su Vam potrebne informacije o Vašem poslovanju sa Bankom, pitajte našu virtuelnu asistenkinju putem Raiffeisen Mobilnog Bankarstva aplikacije.

RAIA ne može u Vaše ime napraviti nikakve transakcije niti ugovoriti usluge. To možete samo vi u digitalnom bankarstvu ili u nekoj od naših poslovnica.

Zašto pričati s RAIA Chatbotom?

Ovim putem možete brže doći do informacija putem chata s našom RAIA-om. Ovo Vam je prilika da doživite kako će upravljanje finansijama izgledati u bliskoj budućnosti. Vi ćete samo utipkati ili reći što želite, a Vaš asistent će to za Vas napraviti. U slučaju da Vam RAIA ne može pomoći, na Vaš upit će odgovoriti prvi slobodan uposlenik Raiffeisen Banke.